​Om K&P Inventar A/S

K&P Inventar A/S har sit udspring i levering af specialinventar som er tegnet af bygherres valgte arkitekter. Vi har taget et fælles udgangspunkt i netop de enkelte kunders behov for specialinventar og har givet disse et designmæssigt formsprog, som matcher arkitekturen og stedets ”miljø” og karakteristika. Nordjysk ordholdenhed kombineret med en kreativ og åben tilgang til opgaverne og projekterne, gør os til en troværdig og dynamisk samarbejdspartner.

Inventar der tager udgangspunkt i dig som kunde og dine behov. Vi laver alt fra specialinventar udført i bakteriefrit kompaktlaminat til personalesluser på medicinalvirksomheder over kreative siddemøbler til virksomheder og undervisningsmiljøer samt komplette faglokaler på skoler. Kort sagt – alt muligt!

Ud over specialinventar, har vi også taget os af totalindretning i form af møbler og øvrig indretning af kontorer, møderum, loungeområder, kantiner, undervisningslokaler og nu også laboratorier og rum-i-rum væg/loft/gulv løsninger.

Hvad angår laboratorier og indretning af disse kan vi tilbyde alt fra enkelte møbler til komplette indretninger af laboratorier, ren-rum, GMP-rum og til alle brancher.​

Vi har mange års erfaring i at samarbejde bredt og tæt med vores kunder og rådgivere, for at finde den løsning som bedst opfylder de individuelle krav og ønsker. Vi har også en arkitekt ansat, som kreativt, erfarent og stilsikkert udarbejder tegninger og indretningsforslag, som visuelt giver et godt billede af Jeres kommende løsning.

Netop indretning af laboratorier er det med stor stolthed vi kan fortælle at K&P Inventar A/S nu er dansk distributører for tyske Waldner og Ritterwand. Se og læs mere om disse under hver deres separate fane på vores hjemmeside.

Hvad angår udstilling af laboratoriemøblerne fra markedslederne Waldner og Ritterwand, har K & P Inventar A/S nu etableret et showroom i Hillerød på Herredsvejen 2. Ved forudgående aftale med os, er I mere end velkommen til at komme og fysisk se de flotte og funktionelle produkter, som kan opfylde alle laboratoriers krav på alle parametre.

På Slotsgade i Hillerød samt i vores Hjørring afdeling, er I naturligvis også meget velkommen til at kikke forbi og få inspiration og sparring til Jeres arbejdsmiljø og rammerne for dette. Vi står naturligvis heller end gerne til rådighed med råd, hjælp og professionel vejledning. Velkommen…….!​

Ring os op​

​Send os en mail

Afdeling vest

K&P Inventar A/S
Hvidevold 2, 9800 Hjørring

Afdeling øst

K&P Inventar A/S
Industrivænget 8, 3320 Skævinge

Showroom

​K&P Inventar A/S

Herredsvejen 2, 3400 Hillerød
Ring for aftale