Persondatapolitik

For kunder

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle på www.kp-inventar.dk. KP-Inventar driver og er dataansvarlig for på www.kp-inventar.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven. Vi er også forpligtet i henhold til reglerne i årsregnskabs- og bogføringsloven. Fx vil relevante personoplysninger tidligst kunne slettes, når tidsfristerne i lovgivningen er udløbet.

KP-Inventar gemmer ikke dine personlige data generelt, medmindre KP-Inventar er forpligtet i henhold til gældende lovgivning.

Når du handler på www.kp-inventar.dk, bliver dine personlige data gemt af KP-Inventar i Danmark.

Du kan når som helst:
• Indgive klage til en tilsynsmyndighed (fx Datatilsynet)
• Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
• Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
• Anmode om dataoverførbarhed

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som KP-Inventar gemmer og behandler, ved at kontakte KP-Inventar kundeservice. Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, og anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du sende en mail på mr@kontor-papir.dk. Hvis du har nogen klager over KP-Inventar behandling af dine personlige data, kan du desuden kontakte Datatilsynet.

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte KP-Inventar kundeservice.

Automatiske informationer:

Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Vi indsamler denne information ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Det betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig når du besøger hjemmesiden ad flere omgange, og at vi kan indhente statistik som fortæller, hvordan du og andre brugere anvender hjemmesiden.

Vi anvender cookies fra Google Analytics. Det hjælper os med at finde ud af, hvilke dele af vores hjemmeside du ser, når du klikker dig rundt på www.kp-inventar.dk for at få detaljeret information om hvilke cookies, som hjemmesiden sætter.

Du kan til enhver tid slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du for hver browsertype få en vejledning i, hvordan du sletter dine cookies. Vær dog opmærksom på, at hvis du indstiller din browser til ikke at acceptere cookies, er der dele af hjemmesiden, som du ikke kan benytte. Vi anbefaler derfor, at du tillader brugen af cookies. En del af de oplysninger, som KP-Inventar indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymiseret form, f.eks. i en oplysning om antallet af besøgende på hjemmesiden. Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi hverken sælger eller bytter informationerne med andre. Såfremt dine oplysninger eventuelt skal deles med tredjepart, vil du få muligheden for at sige nej.

DATABESKYTTELSESERKLÆRING

For ansøgere

I forbindelse med at du søger et job i KP-Inventar registreres din ansøgning og dine data i vores system efter følgende retningslinjer:

Hvem ser dine data?

Din ansøgning og de persondata, du indtaster, vil udelukkende blive brugt i rekrutteringsøjemed og vil blive vurderet af betroede og personaleansvarlige personer i KP-Inventar – herunder den Adm. direktør. Dine personlige oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Hvorfor gemmer vi dine data?
Din ansøgning og persondata vil blive gemt i databasen i vores rekrutteringssystem. Selvom du ikke kommer i betragtning til den stilling, du har søgt, gemmer vi dine oplysninger til en eventuel senere ledig stilling, med mindre du kontakter os direkte på mr@kontor-papir.dk.


Krav til oplysninger
Det er op til dig, at sørge for, at de persondata, du afgiver, er korrekte og fyldestgørende. Du bedes undlade at angive personfølsomme oplysninger om fx religion, seksuel orientering, race eller sundhedsoplysninger. Vær venligst opmærksom på, at din e-mail adresse fungerer som dit unikke ID, når du søger en stilling hos KP-Inventar. Vi anbefaler derfor, at du angiver en personlig e-mail adresse, som andre ikke har adgang til. 


Sikkerhed
Alle data bliver lagret på sikre servere hos KP-Inventar. Dine data vil af hensyn til regnskabsloven. blive gemt i op til 5 år, efter du har opsagt dit samarbejde.


Samtykke
Hvis du kan accepterer erklæringen om databeskyttelse baseret på retningslinjerne herover, bedes du afkrydse feltet for at give dit samtykke, og vi vil herefter kunne modtage og behandle din ansøgning.

Senest opdateret den 29. Januar 2018

Ring os op​

​Send os en mail

Afdeling vest

K&P Inventar A/S
Hvidevold 2, 9800 Hjørring
Tlf.: +45 70 26 33 37

Afdeling øst

K&P Inventar A/S
Industrivænget 8, 3320 Skævinge
Tlf.: +45 70 26 33 37

Showroom

​K&P Inventar A/S

Herredsvejen 2, 3400 Hillerød
Ring for aftale