Modulvægge​

RITTERWAND

Ritterwand producerer i Tyskland på Ritterwands fabrik i Nufringen.


Her fremstilles systemer med seriestørrelser fra én enhed op til et renrum på 50.000 m2, på egen fabrik på ca. 10.700 m2.

Vi producere:

  • Væg- og loftsystemer på op til 350.000 m2 pr. år
  • Dørsystemer - 3.200 enheder om året


Eget pulverlak-anlæg og egen dør produktion

Ritterwand realisere verdensomspændende projekter i systemorienteret interiør arbejde. Vi planlægger, producerer og installerer væg-, loft- og gulvsystemer til følgende anvendelsesområder:

  • Erhvervsbyggeri, alle produktionsgrene
  • Kontor og administration
  • Renrum for højteknologiske industrier indenfor mikroelektronik, optoelektronik, finmekanik, nanoteknologi, luftfarts- og forsyningssektoren
  • GMP renrum til den farmaceutiske industri, bioteknologi, cytostatika, sundhedspleje, sikkerheds laboratorier, forsyningsindustrier, kosmetik, levnedsmiddelindustrien m.fl.
  • Den medicinske industri og hospitalssektoren


Vi leverer just-in-time levering til Tyskland, Europa eller hele verden. Vores logistik sikrer sikker transport, uanset om det er til Stuttgart, København, Aarhus, Aalborg, Odense eller til Sibirien eller Malaysia.

Ritterwands rum-i-rum systemer bliver installeret af vores egne og erfarne teknikere. De nationale og internationale standarder og krav er naturligvis opfyldt.

Dyb fokus på kvalitet, fleksibilitet, ansvarsbevidsthed og kreativitet gør os anderledes. Desuden er pålidelighed og partnerskab centrale elementer i kunderelationer. Med udgangspunkt i det første afklarende møde med Jer kunder og t.o.m. installationen, dækker vi hele spektret af serviceydelser på et ekstraordinært højt og ensartet kvalitetsniveau, i alle trin af projektforløbet. Det er ikke tilfældigt, at vi nyder et fremragende ry som en markedsledende virksomhed.

Se mere om os og vores produkter på: www.ritterwand.de

Ring os op​

​Send os en mail

Afdeling vest

K&P Inventar A/S
Hvidevold 2, 9800 Hjørring

Afdeling øst

K&P Inventar A/S
Industrivænget 8, 3320 Skævinge

Showroom

​K&P Inventar A/S

Herredsvejen 2, 3400 Hillerød
Ring for aftale