Laboratorieinventar & stinkskabe​

WALDNER

WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG er et selskab i WALDNER koncernen og beskæftiger cirka 1350 medarbejdere på verdensplan. Virksomheden er beliggende i Tyskland og udvikler og producerer laboratoriemøbler for næsten et hvert krav, nu foreløbigt i 60 år. Ydemere er WALDNER Laboreinrichtungen Europas førende producent af laboratoriemøbel-systemer til industrien og b.la. også til universiteter, virksomheder og hospitaler.


Waldner laboratorie program opfylder de højeste standarder inden for kvalitet, energi besparelse, levetid og funktionalitet. Den nye teknologi bag stinkskabe er særlig vigtig. Enhver, der køber SCALA stinkskabe, køber de sikreste stinkskabe i verden, som arbejder med minimalt energiforbrug. Dette fører ikke blot til betydelige besparelser i driftsomkostningerne, men bidrager også til den enkelte brugers komfort samt generel miljøbeskyttelse i laboratoriet.

I løbet af regnskabsåret 2013/2014 realiserede WALDNER Laboreinrichtungen en omsætning på 186 mio. Euro (svarende til godt 1.4 milliard Dkr.) på såvel nationalt som internationalt plan, på laboratoriemøbler og er dermed det selskab med de højeste salgstal i hele Waldner gruppen.

www.waldner-lab.com

Ring os op​

​Send os en mail

Afdeling vest

K&P Inventar A/S
Hvidevold 2, 9800 Hjørring

Afdeling øst

K&P Inventar A/S
Industrivænget 8, 3320 Skævinge

Showroom

​K&P Inventar A/S

Herredsvejen 2, 3400 Hillerød
Ring for aftale